Zásady ochrany osobních údajů

Ochranu osobních údajů bereme velmi vážně

Ochrana Vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro nás důležitá. Pokud navštívíte naše webové stránky, naše internetové servery standardně uloží IP adresu Vašeho poskytovatele internetového připojení, webovou stránku, ze které jste nás navštívili, webové stránky, které jste u nás navštívili, jakož i datum a délku Vaší návštěvy. Tyto informace jsou nezbytné pro technický přenos webových stránek a spolehlivý provoz serveru. Individuální hodnocení těchto údajů se neuskuteční.

Pokud nám zašlete údaje prostřednictvím kontaktního formuláře, budou tyto údaje uloženy na našich serverech v rámci zálohování dat. Vaše údaje budou použity pouze pro zpracování Vaší žádosti. Vaše údaje budou zpracovávány jako přísně důvěrné. Nebudou předány žádné třetí straně.

 

Správce:

nal von minden GmbH

Carl-Zeiss-Straße 12

47445 Moers

Deutschland

Tel.: +49 2841 99820-0

E-Mail: info@nal-vonminden.de

 

Osobní údaje

Osobní údaje jsou údaje o Vaší osobě. Zahrnují Vaše jméno, příjmení, adresu a e-mailovou adresu. K tomu, abyste mohli navštívit naše webové stránky, nemusíte zveřejňovat žádné osobní údaje. V některých případech budeme potřebovat Vaše jméno a adresu, jakož i další informace, abychom Vám mohli nabídnout požadovanou službu.

Totéž platí v případě, že chcete přijímat informační materiál nebo pokud budeme odpovídat na Vaše žádosti. V takovém případě Vás na to vždy upozorníme. Uložíme pouze údaje, které jste nám automaticky nebo dobrovolně předali.

Pokud využijete některou z našich služeb, zpravidla shromažďujeme pouze údaje potřebné k poskytnutí těchto služeb. Můžeme Vás požádat o další informace, které jsou nicméně dobrovolného charakteru. Kdykoliv zpracováváme osobní údaje, děláme to tak, abychom Vám mohli nabídnout naše služby nebo mohli sledovat naše obchodní cíle.

 

Automaticky uložené neosobní údaje

Pokud navštívíte naše webové stránky, ukládáme určité informace z administrativních a technických důvodů. Tyto jsou například: typ a verze použitého prohlížeče, datum a čas návštěvy a také IP adresa.

Tyto údaje budou anonymizovány a použity pouze pro statistické účely nebo ke zlepšení našich internetových a online služeb.

Tyto anonymizované údaje jsou - odděleně od osobních údajů - uloženy v zabezpečených systémech a nemohou být přiřazeny žádné fyzické osobě. To znamená, že Vaše osobní údaje jsou neustále chráněny.

 

Cookies

Pokud navštívíte naše webové stránky, můžeme ukládat informace na Vašem počítači ve formě cookies. Cookies jsou malé soubory, které jsou přeneseny z internetového serveru do Vašeho prohlížeče a jsou uloženy na pevném disku. Právním základem pro používání cookies je čl. 6 odst. 1 písm. F) GDPR.

Je uložena pouze adresa protokolu, tedy žádné další osobní údaje. Informace uložené v cookies umožňují Vás automaticky rozpoznat během Vaší příští návštěvy, což Vám usnadní používání.

Samozřejmě můžete také navštívit naše webové stránky bez cookies. Pokud nechcete, aby byl Váš počítač identifikován během příští návštěvy, můžete také odmítnout používání cookies změnou nastavení na „Blokovat cookies“ ve Vašem prohlížeči. Postupujte podle pokynů příslušného prohlížeče. Pokud však cookies zablokujete, může být používání některých oblastí našich webových stránek omezeno.

 

Google Analytics s funkcí anonymizace

Na našich webových stránkách používáme službu Google Analytics, službu internetové analýzy společnosti Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA, dále jen „Google“. Google Analytics používá tzv. „cookies“, textové soubory, které jsou uloženy na Vašem počítači a umožňují analýzu Vaší návštěvy na webových stránkách.

Informace poskytnuté cookies, jako např. čas, místo a četnost návštěvy webových stránek včetně Vaší IP adresy, budou odeslány do společnosti Google ve Spojených státech a uloženy tam.

Na našich webových stránkách používáme Google Analytics s příponou „_gat._anonymizeIp“. V tomto případě již společnost Google zkrátí a anonymizuje Vaši IP adresu v rámci členských států Evropské unie nebo jiných signatářů Dohody o evropském hospodářském prostoru.

Google používá tyto informace k vyhodnocení Vaší návštěvy na našich webových stránkách, k vytvoření zpráv o aktivitách na webových stránkách a k poskytování doplňkových služeb spojených s používáním webových stránek a internetu. Google může případně tyto informace předat třetím osobám, pokud to zákon vyžaduje nebo tyto údaje zpracovávají třetí osoby ve jménu společnosti Google.

Google nikdy, dle vlastního tvrzení, nebude spojovat Vaši IP adresu s jinými údaji společnosti Google. Můžete odmítnout instalaci cookies nastavením Vašeho internetového prohlížeče; upozorňujeme však, že v tomto případě nebudete moci plně využít všech funkcí na našich webových stránkách.

Společnost Google navíc poskytuje doplněk deaktivace pro většinu běžných prohlížečů, který Vám dá větší kontrolu nad tím, jaké údaje Google shromažďuje z navštívených webových stránek. Doplněk informuje JavaScript (ga.js) služby Google Analytics, že by do služby Google Analytics neměly být předávány žádné informace o návštěvě webových stránek. Doplněk deaktivace pro prohlížeče služby Google Analytics ale nezabrání tomu, aby nebyly předány informace nám nebo případně jiným službám webové analýzy, které můžeme použít. Více informací o instalaci doplňku prohlížeče najdete pod následujícím odkazem:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Pokud navštívíte naše webové stránky prostřednictvím mobilního zařízení (smartphonu nebo tabletu), musíte kliknout na tento odkaz, abyste v budoucnu zabránili sledování pomocí služby Google Analytics na těchto webových stránkách. Toto je také možné jako alternativa k výše uvedenému doplňku prohlížeče. Kliknutím na odkaz bude ve Vašem prohlížeči nastaven soubor cookie pro odhlášení, který je platný pouze pro tento prohlížeč a tuto doménu. Pokud v tomto počítači odstraníte cookies, cookie pro odhlášení bude také odstraněno, takže budete muset znovu kliknout na odkaz.

Pokud jste souhlasili s tím, že historie Vašeho webového prohlížeče a aplikace bude propojena s Vaším účtem Google a že informace z Vašeho účtu budou použity k personalizaci reklam, společnost Google použije Vaše data společně s údaji služby Google Analytics k vytvoření seznamu cílových skupin k účelu remarketingu mezi zařízeními. Služba Google Analytics za tímto účelem shromáždí nejdříve Vaše ID ověřené pomocí Google na našich webových stránkách, které je následně propojeno s Vaším účtem Google (tj. osobní údaje). Poté služba Google Analytics dočasně propojí Vaše ID s údaji služby Google Analytics, aby optimalizovala naše cílové skupiny.

Pokud s tím nesouhlasíte, můžete toto vypnout provedením odpovídajících nastavení v sekci „Můj účet“ ve Vašem účtu Google.

 

LinkedIn Insight Tag

V naší online nabídce využíváme marketingové funkce (tzv. „LinkedIn Insight Tag“) platformy LinkedIn. Poskytovatelem je společnost LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA. Pokaždé, když vstoupíte na některou z našich stránek, která obsahuje funkce LinkedIn, naváže se spojení se servery LinkedIn. LinkedIn bude informován, že jste navštívili naše webové stránky s Vaší IP adresou. Zejména LinkedIn Insight Tag nám umožňuje analyzovat úspěšnost našich kampaní v rámci LinkedIn nebo určit cílové skupiny na základě interakce uživatelů s naší online nabídkou. Pokud jste registrováni na LinkedIn, je možné, že LinkedIn spojí Vaši interakci s našimi online službami s Vaším uživatelským účtem. Společnost LinkedIn je certifikována na základě dohody o ochraně soukromí a nabízí tak záruku dodržování pravidel v souladu s evropskými právními předpisy na ochranu údajů (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active). Zásady ochrany osobních údajů: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy, odvolání (opt-out): https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.

 

Zákaznický účet

Pro každého zákazníka, který se příslušně zaregistruje, nastavíme přímý přístup chráněný heslem k jeho uživatelským údajům (zákaznický účet), které jsou u nás uloženy. Zde můžete vidět údaje k ukončeným a otevřeným objednávkám a objednávkám, které byly nedávno odeslány, a můžete spravovat údaje o adresách, bankovním spojení a informačním bulletinu. Zavazujete se zacházet s osobními přístupovými údaji důvěrně a nedovolit přístup nepovolaným třetím osobám. Nemůžeme nést odpovědnost za zneužití hesel, pokud nejsme zodpovědní za jejich zneužití.
Pomocí funkce „Zapamatovat heslo“ bychom chtěli, aby byla Vaše návštěva na našich webových stránkách co nejpohodlnější. Tato funkce umožňuje používat naše služby, aniž byste se museli pokaždé přihlásit. Z bezpečnostních důvodů budete nicméně muset zadat své heslo znovu, pokud by například Vaše osobní údaje měly být změněny nebo chcete zadat objednávku. Tuto funkci doporučujeme používat, pokud je počítač využíván několika uživateli. Berte prosím na vědomí, že funkce „Zapamatovat heslo“ nebude k dispozici, pokud použijete nastavení, které po každém sezení automaticky odstraní uložené cookies.

 

Bezpečnost

Přijali jsme technická a administrativní opatření k ochraně Vašich osobních údajů před ztrátou, zničením, manipulací a neoprávněným přístupem. Všichni naši zaměstnanci i poskytovatelé služeb, kteří pro nás pracují, jsou povinni dodržovat platné zákony na ochranu údajů.

Kdykoliv shromažďujeme a zpracováváme osobní údaje, jsou tyto před jejich přenosem zašifrovány. To znamená, že Vaše údaje nemohou být zneužity třetí stranou. Naše bezpečnostní opatření neustále zlepšujeme a naše zásady ochrany osobních údajů jsou průběžně revidovány. Ujistěte se, že máte k dispozici nejnovější verzi.

 

Práva dotčených osob

Kontaktujte nás prosím kdykoliv, chcete-li zjistit, které Vaše osobní údaje uchováváme nebo chcete-li je opravit nebo odstranit. Máte také právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), právo podat námitku proti zpracování údajů (čl. 21 GDPR) a právo na přenositelnost údajů (čl. 20 GDPR).

V těchto případech se obraťte přímo na nás.

 

Změny těchto zásad ochrany osobních údajů

Vyhrazujeme si právo změnit naše zásady ochrany osobních údajů v případě potřeby z důvodu nových technologií. Ujistěte se, že máte k dispozici nejnovější verzi. Všechny důležité změny těchto zásad ochrany osobních údajů budou zveřejněny na našich webových stránkách.

 

Všechny zúčastněné strany a návštěvníci webových stránek nás mohou ohledně otázek k ochraně osobních údajů kontaktovat na adrese:

 

Matthias Hassler LL.M.
Projekt 29 GmbH & Co. KG
Ostengasse 14
93047 Regensburg

Tel.:  0941 2986930
Fax:  0941 29869316
E-Mail: m.hassler@projekt29.de
Internet: www.projekt29.de

 

Pokud by náš pověřenec pro ochranu osobních údajů nemohl zodpovědět Vaši žádost k Vaší spokojenosti, máte právo odvolat se na odpovědný regulační orgán ve Vašem státě (Úřad pro ochranu osobních údajů).